GEHEEL OFFLINE EN PERSOONLIJK

IN EEN PERSOONLIJK TRAJECT BEREIK JE DE BESTEMMING SNELLER!
Ik kan meer ingaan op de persoonlijke problematiek en op jou als persoon. Dus geen vaste structuur van een programma, maar we nemen JOU als leidraad. Ik heb ervaren dat 3 maanden een perfecte periode is hiervoor.

DIT TRAJECT IS GESCHIKT VOOR JOU ALS:

JIJ…

… voelt dat je klaar bent om
stappen te maken voor jezelf

… sneller je bestemming wilt
bereiken

… intensief met jezelf aan de slag
wilt

… en ik samen die klik voelen

INVESTERING IN TIJD

HOEVEEL UREN KOST HET?

Gedurende deze 3 of 6 maanden wordt je iedere week 1 tot 2 uren intensief door mij persoonlijk gecoacht en begeleid in mijn praktijk. In totaal zullen we (maximaal) 20 uren samen gaan doorbrengen.

Ook is er de mogelijkheid om deze uren in dagdelen in te zetten voor wie wat verder weg woont. We bespreken samen hoe het voor jou het beste past.

HET TRAJECT MAXIMUM PURE ZAL ER ONGEVEER ZO UIT ZIEN:

WE GAAN SLOPEN!
Dat klinkt wel heel erg banaal, yes I know. Maar het komt wel het dichtste bij hoe het werkt EN… Ik doe het op een liefdevolle manier. Mijn ervaring is dat we in de eerste periode de meeste uren zullen gebruiken om alle “shit” die je hebt opgespaard eruit te kunnen gooien.
DE FUNDERING WORDT GELEGD
Daarna gaan we kijken wat er nodig is waardoor jij je lekker voelt en je prettig voelt. Vragen als: “wie ben ik?”, “wat wil ik?” en “wat mag ik?” komen aan bod en zullen je van inzichten voorzien.
WE GAAN BOUWEN
Je bent klaar om te gaan groeien. De gedane inzichten worden in de praktijk gezet en je gaat het leven leiden op JOUW voorwaarden. Je gaat ervaren wat vrijheid is, wat geluk is, wat intuïtie is en wie jij bent en mag zijn.

VRAGEN?

~Ok voel je dat jij dat ook wilt?
De volgend stap maken?
Naar een gelukkig leven wat bij JOU past?
Dan gaan we eerst een gesprek plannen om te kijken of dit traject bij jou past en of we samen de klik voelen.

Want vertrouwen en een goed gevoel is de basis die ik nodig heb om het maximale uit jou te kunnen halen.

Geef hier je gegevens door om jouw gesprek te plannen.

JOUW INVESTERING

HOEVEEL KOST HET?

Indien je aanvullend verzekerd bent, is er een mogelijkheid tot teruggaaf via de verzekering onder de noemer “psycho-sociale zorg” of “alternatieve therapie” en dit valt onder alternatieve zorg. Check dit zelf even bij je eigen zorgverzekeraar.

BETAAL IN 1 KEER

voor 3 maanden

1.350,- EURO

BETAAL IN 3 TERMIJNEN

per maand

450,- EURO