Soul Navigation Mail

Suzanne Schmitz

Een ander soort berichtje als je van mij verwacht…..

22 oktober 2023

Ik schrijf nu een ander soort berichtje aan je als wat je misschien verwacht. Ik merkte namelijk al een tijdje dat het me ontzettend tegen stond om te mailen.En dat is eigenlijk best wel gek voor iemand die graag schrijft.

Zo wist ik al een tijdje dat het anders mocht gaan, op een andere manier. Zachter, eerlijk, zuiver en onvoorwaardelijk.
En ik was al heel goed op weg….

Toch…..haalde mijn hoofd me ergens in tijdens dit proces. En kreeg je een paar weken geleden nog een mail van mij met daarin van alles daarin wat eigenlijk niet strookt met hoe ik het zie en hoe ik het voel.

Oude energie…..ja die is hardnekkig. In vele vormen zoals conditionering, maar misschien ook wel onzekerheid.

Ik had even een goede optater nodig om me weer terug te brengen bij dat gevoel, mijn diepe, intense, eerlijke en zuivere gevoel.

Daar zit ik nu….en daar blijf ik ook. Dus nu zit ik hier in in mijn eigen fijne ruimte.
Met een kaarsje aan 🕯️
Met een muziekje aan 🎶 Typend naar jou hoe het is…hoe het me is gegaan….
wat mijn valkuilen zijn… en welke levenslessen ik tegen kom.
Want dát is de manier waarop ik jou wil inspireren.
Dat is de manier die voor mij klopt.

Dus ja, je snapt het al, die optater die kwam er ook. In de vorm van een knobbel in mijn borst die maar niet weg ging. Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar ik was niet zo strikt met die zelf-check 🙈
En deze knobbel was groot….best wel groot.

Ja ik maakte me zorgen en ging toch maar naar de huisarts op een vrijdag, die me vervolgens meteen doorstuurde naar het ziekenhuis. Wat ik eerst wegmoffelde als een “hormonen-overgang”-dingetje werd ineens toch ff iets anders in mijn hoofd. En ik merkte dat ik bij mezelf naar binnen ging, ik sloot me af en poste ook niks meer op de socials.
Ik zat compleet in mijn eigen bubbel.
En daar zit ik nog een beetje. En dan op een goede manier hoor.

Ik ga het niet groter maken als wat het is, want ik kan je gelukkig vertellen dat alles “goed” is. Ja er zitten meerdere knobbels in beide borsten.
Ja ze zijn groot.
En ja ze zijn compleet goedaardig, het zijn cystes.

I am a lucky girl. En this lucky girl heeft heel veel nagedacht. Er is veel door mij heen gegaan. Alle scenario’s.
Maar vooral: wat heeft mij dit te vertellen? Welke boodschap zit hierin voor mij? Welke uitnodiging ligt er voor mij?

Ik voel zo duidelijk wat de boodschap is en die antwoorden lagen er al lang hoor. Die zijn me op heel veel manieren duidelijk gemaakt, want afgelopen half jaar / jaar is er veel, heel veel gebeurd in en rondom mij.

Ik kreeg heel veel lessen gedropt vanuit het Universum en dat leverde uiteraard genoeg weerstand, onbegrip en boosheid op. En het antwoord was in iedere situatie,en dat is het nog steeds:, eerlijk zijn mezelf en naar de ander. Dat mag de bron zijn van waaruit ik keuzes maak. Op alle vlakken: in mijn zakelijke aanbod, in mijn relaties en vriendschappen, maar ook naar mijn klanten.

Niet altijd leuk, niet altijd makkelijk, maar wel oh zo kloppend.
En natuurlijk kwamen ook de “juiste” mensen op mijn pad, maar daarover vertel ik een volgende keer.

Eerlijkheid, dus ook naar jou, zoals je ondertussen wel aanvoelt.
Ik ga  je schrijven over…….(zoals ik in het begin zei:) hoe het is gegaan….wat mijn valkuilen zijn…, waarover ik ontiegelijk struikel. en welke levenslessen ik tegen kom. In alle eerlijkheid en puurheid.
Zonder omhulsels.

Want dát is de manier waarop ik jou wil inspireren. Dat is de manier die voor mij klopt.
En natuurlijk neem ik je mee in wat ik aanbied of hoe ik je een hand toe kan reiken.
En jij mag iedere keer weer voelen of dat dan voor jou is of niet.

Overigens kan ik je al zeggen dat in mijn aanbod dit altijd de 1e stap bij mij zal zijn: De Blueprint. Omdat dit de meeste zuivere informatie geeft, rechtstreeks vanuit het Universum. zo dankbaar dat ik dit mag doen.

Een volgende keer meer hierover.
Voor nu zeg ik: 

K e e p.   I t.    S i m p l e

Geniet van deze zondag 😘