Over Mij

Mijn motto is

dat ik wil doen wat mij voldoening geeft en als dat niet meer zo is dan maak ik een andere keuze.
Zo simpel is dat.

In 2014 was er zo’n iconisch moment, ik gooide het roer om en besloot voor de opleiding te gaan waarvan ik overigens nooit had gedacht dat ik die ooit zou gaan doen en starte daarna mijn counselingspraktijk.
Mensen helpen als therapeut, man wat was dit gaaf!
Ik liep echt ik op rozen, zo blij was ik. Klanten kwamen met hun problemen en gingen uiteindelijk ook weer blij de deur uit.
Bestond er iets mooiers dan dit?

En toch kwam er een dag dat ik eerlijk aan mezelf moest bekennen dat ik het gevoel had dat ik maar wat aan de oppervlakte zat te roeren bij mijn klanten, want ik voelde tijdens de sessies vanalles bij ze en ik voelde ergens dat er dus meer zat, maar ik deed er niks mee.
Ik wilde naar dat diepere stukje van mijn klant waarvan ik diep van binnen voelde dat daar de angel van het probleem zat.
Maar ik wist niet hoe ik dit moest doen en hoe ik daar kwam en dat frustreerde me.

Intuition was calling me

en ik besloot de hoorn op te pakken. Ik ging in de leer bij een deskundige op het gebied van intuitie die me exact leerde hoe ik tussen de regels door kon lezen en hoe ik hierop kon vertrouwen en dit combineerde ik met mijn eigen werkwijze en ervaringen op gebied van intuitie en spiritualiteit.
Dit zorgde ervoor dat ik mijn klant vervolgens op een diep level, op zielsniveau kon helpen.

And that’s where the magic happened!
Voor mij en voor mijn klanten.

Doordat ik intuitief werk met mijn klanten kan ik snel tot de kern kon komen en kan ik daardoor ook sneller en effectiever doorpakken wat mij en mijn klant veel gedoe, graafwerk en natuurlijk tijd en geld bespaarde en ja…nu kan ik ze voor mijn gevoel ECHT helpen.

Ik bedacht me: hoe gaaf zou het zijn als ik andere  coaches en therapeuten leer om te werken vanuit hun gevoel, hun intuïtie en dat zij op die manier hun expertise kunnen inzetten en zo klanten kunnen helpen?
En ik voelde dat ik juist hen graag wilde helpen, want werken met cliënten kan zoveel makkelijker en leuker en ik wist ook hoe ik dat moest doen. Dat had ik al vaak bewezen!

Dit wilde ik gaan doorgeven.

Met mijn 15 jaar lange ervaring als ondernemer, online ondernemer en intuïtief en spiritueel mens heb ik veel ervaring op gedaan waarmee ik nu bezielde coaches en therapeuten die het verschil willen maken in de wereld help door mijn eigen ontwikkelde intuïtieve tool en alles wat nodig is om cliënten op een effectieve manier echt te helpen door te geven.

En dat geeft mij vrijheid, een enorme voldoening, maar ook financiele voldoening waardoor ik dingen kan doen waarvan ik vroeger niet eens van durfde te dromen.
En ik mag dit ook nog eens doorgeven!

I love my job! 

 Zo organiseerde ik een retreat naar Curacao met 8 hoogsensitieve vrouwen en stond ik als spreekster op het podium van mijn eigen event!
Ik maakte mijn eigen Soul Navigation Carddeck met daarin 44 door mij gemaakte intuïtieve waskaarten en daarbij afgestemde teksten.
En ik ben nog lang niet klaar, nog genoeg dromen te realiseren:-)

Mijn visie op het gebruiken van de intuïtie:

Het is zo gemakkelijk dat het moeilijk lijkt.

De mens is zo gewend om alles te bedenken en is zover afgedwaald van de eigen natuurlijke voorgevoelens, het innerlijk kompas oftewel de intuitie.  De kunst is om het hoofd uit te zetten en verbinding maken met de wijsheid die diep verborgen zit. En echt, het is zo simpel dat het moeilijk lijkt, maar dat is het echt niet.

ALS JE ME ZOU KENNEN DAN ZOU JE WETEN DAT….

 

✔️ik snel verveeld ben en daarom bv. 3 boeken tegelijk lees

✔️ ik met Sjakie aan de andere zijde communiceer

✔️ik  lach altijd het hardste om mijn eigen grappen ( soms ben ik overigens ook de enige)

✔️ik struikel vaak over losliggende stoeptegels, mijn vent moet me vaak van de straat rapen 

✔️als ik in de auto stap, ik me afvraag of ik de achterdeur van het huis wel op slot heb gedaan….( ja ik stap weer uit om te checken)

✔️S’ nachts mag je me wakker maken voor baklava, trollendrop en Chinese tomatensoep

✔️Ik behalve mijn 2 dochters 4 bonuskids heb. Basje, Bibi, Bobfriend, en Sofie zijn mijn 3 katten en mijn border collie

 

Contact

Suzanne Schmitz Soul Navigation
Lorbaan 37
5985 NX Grashoek
06-20005689
info@suzanneschmitz.com

BTW: NL001829340B17
KVK 61458775

Privacyverklaring

Algemene voorwaarden
Retourbeleid Carddeck

© 2022 Suzanne Schmitz