Familie Opstellingen

In deze korte video vertel ik je wat
Familie opstellingen zijn
en wat je ermee kunt.

 

Waarvoor een familieopstelling?

Een familieopstelling oftewel een systeemcoachsessie is een therapeutische sessie waarbij iemand een vraagstuk inbrengt waar hij of zij helderheid over wil krijgen. Dit kan een  probleem zijn met ouders, kinderen, broers enz.

Maar ook gezondheidsklachten, interne conflicten zoals geen zelfvertrouwen hebben.

Ook kun je eigen delen van jezelf opstellen of je bedrijf.

Eigenlijk kun je Alles opstellen.

Hoe werkt het?

Bij een gemiddelde opstelling zijn er ongeveer 6 tot 10 personen nodig. Jij als vraagsteller zoekt hier iemand uit die jou wil zijn en je zet deze persoon ergens neer in de ruimte.

Vervolgens zoek je uit de de overige mensen ( representanten) die er zijn je mensen of delen uit die nodig zijn voor jouw opstelling.

Er ontstaat een soort van levend schouwspel dat gelijk is aan de werkelijkheid. Waarin je ziet dat de representanten zich gaan gedragen als de persoon als waarvoor ze zijn ingezet zonder iets te weten van deze personen. Heel bijzonder!

Voor wie?

De vraagsteller doet niet mee met de opstelling. Maar deze ziet exact wat er gebeurt.

Is de familieopstelling alleen helend voor de vraagsteller?

Nee absoluut niet. Als jij als representant wordt ingezet dan heb jij ook iets te halen in die rol. Er wordt iets in je los gemaakt, of er wordrt gespiegeld.
Het Universum werkt echt fantastisch, je krijgt dat wat je nodig heb.

Ok je bent een hoop info verder, maar eigenlijk is het iets wat je gewoon mee moet maken.

We (Yvonne en ik) hebben 2 data voor je klaar staan! 24 februari en 10 mei.

W A T    M A G  J E   V E R W A C H T E N ?

Een hele dag van 10h00 tot 17h00

In een heerlijke ontspannen omgeving van het Boshuis te Breda

Inclusief Koffie, thee en Lunch

We beginnen met een visuele afstemming.

En volgen daarna met ongeveer 2 tot 4 opstellingen. Afhankelijk van wat de dag ons brengt.

JOUW INVESTERING:

€75,00

Hallo, Ik zal me even voorstellen.

Ik ben Yvonne Gimbrere, 58 jaar en dit jaar 25 jaar getrouwd, 2 kinderen en een hond. Ook ik ben een HSP- er ? Ben ook spiritueel. Heb al veel cursussen en opleidingen gedaan. Mijn intuïtie is mijn kracht !!

Ik het is zo heerlijk om samen met Suzanne de familie opstellingen te doen. Het is bijzonder wat er gebeurt en heeft voor mij zelf ook al veel “opgelost” en gebracht!

Mijn hobby’s zijn: Sporten, op de racefiets lekker weg, lezen, koken en wandelen. Ik ben 2 jaar geleden gestopt met werken. Mijn laatste baan, was in de zorg . Bij mensen met verstandelijk en lichamelijke beperking. Daarvoor 20 jaar kapster geweest en horeca ervaring.

Waarom Familie opstelling?

Voel je niet lekker, zit je even niet lekker in je vel of blijf je steeds tegen het zelfde probleem aanlopen… we kunnen hier samen naar kijken door het probleem op te stellen. Heb je een conflict met Familie / vrienden? Collega’s. Wil je weten waarom dit jou overkomt? Familie opstelling kan je hier meer inzicht ingeven.

Het werkt met de mensen die aanwezig zijn. Natuurlijk is iedereen welkom. Het mooie van een Familie opstelling is dat iedereen die aanwezig is de energie kan voelen. Onbewust wordt je uitgenodigd voor een “rol” die op dat moment ook bij jou speelt…

Een hartelijke groet, Yvonne Gimbrere .